Španělská kuchyně (11/22)
28. listopad 2008
V baru Účinkují Mónica García a Pablo Llorens
Návštěva ve španělském baru je zážitek. Bar odpovídající našemu bistru je hlučné místo, kde se hlavně u pultu tísní hrozen lidí, ostatní postávají, kde je místo, někdo sedí u stolku. Všichni hlasitě debatují, popíjejí pivo nebo sklenku vína, pojídají všelijaké drobné chuťovky a číšníci za pultem se činí jako žongléři. V baru Španělé dlouho neposedí - či lépe nepostojí: na rozdíl od našich zvyklostí něco málo pojedí, popijí a za chvilku jdou s přáteli zopakovat totéž zase v jiném baru.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka